Magyar English Szlovák

HÍREK

BUDAPESTI ÁLLÁSINTERJÚ!
FIGYELEM! KÖVETKEZŐ BUDAPESTI INTERJÚNK 2014.JÚLIUSBAN LESZ!
JÖN! JÖN!!
AZ ÚJ REGAL PRINCESS!
TAVASZI INTERJÚ BUDAPESTEN
FIGYELEM! Következő interjúnk 2014.március elején lesz Budapesten.
BUDAPESTI ÁLLÁSINTERJÚ!
Aktuális állásinterjúnk 2014.januárjában lesz Budapesten.
BUDAPESTI INTERJÚ!
Idén még egy interjú várható, novemberben!!

 

BestCrew | i n t e r n a t i o n a l

Az alábbiakban a jelentkezéssel és tréninggel kapcsolatos információkat talál.
 

Letölthető dokumentumok

Passport To PRINCESS
FONTOS iNFORMACIO!!!!!!!!!
HU (Magyar)
Orvosi Vizsgálat!
A Princess Cruises es Cunard Line álltal kijelölt orvos: Dr Tőzsér Szilvia 1053 Budapest Ferenciek tere 2 2em/3 Időpont egyeztetés: Telefon:0036-1 266 45 29 Mobil:0036-20 332 42 84 A vizsgálatra vigyél magaddal 3 darab igazolványképet,és egy tüdőszűrő leletet! Az orvosi vizsgálat díja 28.000.-forint.+ a szükséges oltások díjai.
HU (Magyar)
Amerikai Vízummal Kapcsolatos Segítség!!
Olvasd el figyelmesen,ez a dokumentum lépésről-lépésre megmutatja a helyes modját annak,hogy hogyan kell amerikai vízumért folyamodni az interneten keresztül.
HU (Magyar)
Jelentkezéshez szükséges papírok:
- 3db igazolványkép -angolul írott CV ( szakmai önéletrajz) -útlevél másolat -legmagasabb iskolai vagy szakbizonyítvány -refernciák a gyakorlatok igazolásául -erkölcsi bizonyítvány
HU (Magyar)
Új!! Egyenruha Szabályzat
Itt talalhatják a cég altal elöirt egyenruha szabalyokat,hogy mi az amit önerőből kell vinni itthonról és mik azok amelyeket a cég biztosít ingyenesen. BestCrew
HU (Magyar)
Tudnivalók a szerződésekről:
A Princess Cruises hajótársaság 6 hónapra szóló szerződéseket kínál. Heti 7 napos munkarend van, napi 11-13 óra munkaidővel, beosztástól függetlenül. A kinttartózkodás alatt a cég teljes ellátást biztosít( elhelyezést 2 ágyas kabinokban, étkezést a 24 órán át nyitvatartó személyzeti ebédlóben). A szerződés időtartamára teljeskörű egészség és balesetbiztosítást fizetnek, valamint a cég állja a kijutáshoz szükséges repülőjegy költségeit az adott kikötőbe szólóan illetve a szerződés befejezésekor a visszautat szintén.
HU (Magyar)