Magyar English Szlovák

HÍREK

FIGYELEM!
SZEPTEMBER 1 -TŐL MÁR LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ INTERJÚRA!
BUDAPESTI ÁLLÁSINTERJÚ!
FIGYELEM! KÖVETKEZŐ BUDAPESTI INTERJÚNK 2014.JÚLIUSBAN LESZ!
JÖN! JÖN!!
AZ ÚJ REGAL PRINCESS!
TAVASZI INTERJÚ BUDAPESTEN
FIGYELEM! Következő interjúnk 2014.március elején lesz Budapesten.
BUDAPESTI ÁLLÁSINTERJÚ!
Aktuális állásinterjúnk 2014.januárjában lesz Budapesten.

 

BestCrew | i n t e r n a t i o n a l

JELENTKEZÉS fényképes, angol nyelvű önéletrajzzal az alábbi e-mail címen: gastroguard@gmail.com KÜLDD EL MOST JELENTKEZÉSEDET, HOGY IDŐPONTOT KAPHASS AZ INTERJÚRA ÉS INGYENES TÁJÁKOZTATÓNKRA!!
 

Letölthető dokumentumok

Orvosi Vizsgálat!
A Princess Cruises hivatalos cégorvosa: Dr Tőzsér Szilvia 1053 Budapest Ferenciek tere 2 2em/3 Időpont egyeztetés: Telefon:0036-1 266 45 29 Mobil:0036-20 332 42 84 A vizsgálatra vigyél magaddal 3 darab igazolványképet,és egy érvényes tüdőszűrő leletet! Az orvosi vizsgálat díja 28.000.-forint.+ a szükséges oltások díjai.
HU (Magyar)
Jelentkezéshez szükséges papírok:
- 3db igazolványkép - angolul írott CV ( szakmai önéletrajz) - útlevél másolat - legmagasabb iskolai vagy szakbizonyítvány - refernciák a gyakorlatok igazolásául - erkölcsi bizonyítvány
HU (Magyar)
Tudnivalók a szerződésekről:
A Princess Cruises hajótársaság 6 hónapra szóló szerződéseket kínál. Heti 7 napos munkarend van, napi 11-13 óra munkaidővel, beosztástól függetlenül. A kinttartózkodás alatt a cég teljes ellátást biztosít( elhelyezést 2 ágyas kabinokban, étkezést a 24 órán át nyitvatartó személyzeti ebédlóben). A szerződés időtartamára teljeskörű egészség és balesetbiztosítást fizetnek, valamint a cég állja a kijutáshoz szükséges repülőjegy költségeit az adott kikötőbe szólóan illetve a szerződés befejezésekor a visszautat szintén.
HU (Magyar)